Asistén Balanja Virtual: Pengembangan Badé Salajengna dina ECommerce?

Ayeuna taun 2019 sareng anjeun lebet kana toko ritel bata-na-mortir. Henteu, ieu sanés lulucon, sareng éta sanés ketukan. ECommerce neraskeun nyandak gigitan anu langkung ageung tina pai ritel, tapi masih aya tonggoh anu teu acan direalisasi nalika ngeunaan inovasi sareng genah bata sareng mortir. Salah sahiji wates anu terakhir nyaéta ayana asistén toko anu marahmay. "Naon anu abdi tiasa bantosan?" nyaéta hal anu urang biasa ngadangukeun

Ieu daptar Hadé conto Carita Instagram sareng Studi Kasus

Kami parantos ngabagi tulisan saencanna, Sadayana Anu Anjeun Kedah Terang Ngeunaan Carita Instagram, tapi kumaha merekna ngamangpaatkeun éta pikeun ngajalankeun pamasaran sareng penjualan? Numutkeun ka #Instagram, 1 ti 3 tina Carita anu paling sering ditingali tina bisnis Instagram Story Statistics: 300 juta pangguna aktip ngagunakeun carita dina unggal dinten di Instagram. Langkung 50% usaha dina Instagram ngadamel carita Instagram. Langkung 1/3 pangguna Instagram nonton carita Instagram unggal dinten. 20% carita

Naon Pangaruh Stratégi Mikro vs. Makro-Influencer

Pamasaran Influencer perenahna antara batur sapagawean kecap-of-sungut anu anjeun percanten sareng iklan dibayar anjeun nempatkeun dina halaman wéb. Influencers sering gaduh kamampuan hébat ngawangun kasadaran tapi jangkauan kamampuanna pikeun leres-leres mangaruhan prospek dina kaputusan mésér. Sedengkeun éta strategi anu langkung ngahaja, ngalakonan pikeun ngahontal pemirsa inti anjeun tibatan iklan spanduk, pamasaran influencer tetep ningkat dina popularitas. Nanging, aya konflik naha investasi anjeun dina influencer

Masa depan Terang tina Eceran

Sanaos kaseueuran bidang parantos ningali beuleum ageung dina kasempetan padamelan kalayan kamajuan téknologi, kasempetan padamelan eceran ayeuna nuju naék sareng milarian janten pilihan anu aman pikeun kapayunna. Hiji tina opat padamelan di Amérika Serikat aya dina industri ritel, tapi industri ieu kalebet langkung seueur tibatan ukur penjualan. Nyatana, langkung ti 40% jabatan di ritel mangrupikeun padamelan salain tina penjualan. 5 karir anu luhur