15 Patarosan Anu Kedah Anjeun Tanya Ngeunaan API Aranjeunna Sateuacan Milih Platform

Babaturan sareng mentor anu saé nyerat nyungkeun patarosan ka kuring sareng Abdi hoyong ngagunakeun réspon kuring pikeun tulisan ieu. Patarosan na sakedik langkung difokuskeun kana hiji industri (Email), janten kuring parantos ngageneralisasi réspon kuring ka sadaya API. Anjeunna naroskeun patarosan naon anu kedah ditaros ku perusahaan ngeunaan vendor ngeunaan API na sateuacan milih. Naha Anjeun Kedah API? Antarmuka program aplikasi (API) mangrupikeun antarmuka anu sistem komputer, perpustakaan,