Ngabagikeun Kasuksesan sareng Kegagalan Kami 2015!

Wah, sataun sabaraha! Seueur jalma tiasa ningali kana stats kami sareng ngaréspon meh ... tapi urang moal tiasa langkung bahagia ku kamajuan situs anu dilakukeun dina sataun kamari. Desain ulang, paningkatan perhatian pikeun kualitas dina tulisan, waktos anu dianggo pikeun panilitian, éta sadayana mayarna sacara signifikan. Kami ngalakukeun sadayana tanpa ningkatkeun anggaran sareng tanpa mésér patalimarga ... ieu sadayana pertumbuhan organik! Ngaleungitkeun sési tina sumber spam rujukan, ieu di dieu

Naon Metrik Ngukur Éféktivitas Marketing Kandungan Sareng

Kusabab ngawangun otoritas kontén peryogi waktos sareng moméntum, perusahaan sering frustasi kalayan ngukur épéktipitas stratégi sareng ngajajarkeun metrik-metrik éta sareng pendapatan anu dihasilkeun. Kami condong ngabahas métrik dina watesan indikator ngarah sareng métrik konversi anu saleresna. Duanana aya hubunganana, tapi meryogikeun sababaraha padamelan pikeun mikawanoh pangaruh - conto - resep kana konvérsi. Sugan anu diaku Facebook langkung seueur ngeunaan humor lucu anjeun dina halaman Facebook anjeun