Kumaha Perilaku Belanja Online sareng Pengiriman Online di 2015

Waktu maca: 3 menit Abdi dugi di Chicago di IRCE sareng resep pisan dina acara éta. Paméran anu ageung pisan éta kuring henteu yakin kuring badé ngalaksanakeun sababaraha acara anu dipasihkeun sababaraha dinten kuring ka dieu - aya sababaraha perusahaan anu luar biasa anu bakal kami nyerat. Fokus édan mutlak dina hasil anu diukur ku unggal paméran di dieu ogé raoseun. Sakapeung nalika kuring ngahadiran acara pamasaran anu sanés, sababaraha sési sareng pokusna sigana

26 Léngkah Nyiptakeun Bisnis E-commerce Suksés di 2015

Waktu maca: 2 menit Ku 2017, penjualan ecommerce diperkirakeun ngahontal $ 434 milyar di Amérika Serikat. Kami parantos leres-leres ngembangkeun situs ieu pikeun nambihan sababaraha solusi sareng strategi ecommerce saatos nguji sababaraha solusi ngalaporkeun otomatis taun ka tukang. Langkung seueur deui anu bakal datang dina sababaraha bulan ka hareup - urang janji! Platform Ecommerce ngembangkeun infographic ieu sareng strategi ecommerce anu bakal ngabantosan anjeun ngembangkeun bisnis sustainable sareng fokus kana naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun hasil, tina nargétkeun

Kabagjaan Ngeklik

Waktu maca: <1 menit Ecommerce mangrupikeun élmu - tapi éta henteu misteri. Pangecér online pangsaéna parantos méréskeun jalur pikeun sésana urang ku ngalaksanakeun rébuan strategi uji coba sareng nyayogikeun data pikeun batur ningali sareng diajar. Ayeuna, ampir sapertilu tina total toko penduduk Internét online. Pikeun pangecér, jumlah ieu ngabuktikeun kakuatan anu ningkat tina penjualan online. Pikeun mikat konsumén anu nyambung ieu, pangecér kedah ngajantenkeun pameseran dina halaman wéb na pikaresepeun,

Gratis Pengiriman versus Diskon

Waktu maca: <1 menit Kuring henteu yakin yén anjeun tiasa nyaruakeun dua strategi ieu pikeun mikat pelanggan. Sigana kuring anu diskon mangrupikeun cara anu saé pikeun nyandak batur ka situs e-commerce anjeun, tapi pangiriman gratis tiasa janten cara pikeun ningkatkeun tingkat konvérsi. Kuring ogé panasaran kumaha satia anu nawar nawar. Upami anjeun diskon lungkawing, naha aya jalma anu balik deui sareng beuli tanpa diskon? Upami anjeun nawiskeun pangiriman gratis, sanés fitur éta pikeun situs anjeun