Gratis Pengiriman versus Diskon

Kuring henteu yakin yén anjeun tiasa nyaruakeun dua strategi ieu pikeun mikat pelanggan. Sigana kuring anu diskon mangrupikeun cara anu saé pikeun nyandak batur ka situs e-commerce anjeun, tapi pangiriman gratis tiasa janten cara pikeun ningkatkeun tingkat konvérsi. Kuring ogé panasaran kumaha satia anu nawar nawar. Upami anjeun diskon lungkawing, naha aya jalma anu balik deui sareng beuli tanpa diskon? Upami anjeun nawiskeun pangiriman gratis, sanés fitur éta pikeun situs anjeun