Aspire: Platform Pemasaran Influencer Pikeun Merek Shopify Pertumbuhan Tinggi

Upami anjeun resep maca Martech Zone, anjeun terang yén kuring gaduh parasaan campur dina pamasaran influencer. Pandangan kuring ngeunaan pamasaran influencer sanés yén éta henteu jalan… tapi éta kedah dilaksanakeun sareng dilacak kalayan saé. Aya sababaraha alesan naha: Paripolah Meuli - Influencers bisa ngawangun kasadaran brand, tapi teu merta ngayakinkeun nganjang ka sabenerna nyieun beuli a. Éta predicament tangguh ... dimana influencer bisa jadi teu katembong bener