Naha Sambungan Émosional Bakal Jadi Konci Dina Kasuksésan Penjualan Musim Liburan Ieu

Salila langkung ti sataun, pangecér parantos ngungkulan dampak pandemi dina penjualan sareng katingalina pasar bakal nyanghareupan usum balanja liburan anu nangtang deui dina taun 2021. Gangguan produksi sareng ranté suplai terus-terusan ngabahayakeun kamampuan ngajaga inventaris dipercaya dina stock. Protokol kaamanan tetep ngahambat konsumén tina kunjungan di toko. Sareng kakurangan tenaga kerja nyéépkeun toko-toko berebut nalika ngalayanan konsumen anu

Pemasar: Kenali Paripolah Ieu Puseur kana Pésér Inggris

Naha anjeun ningali naon anu kuring lakukeun di dinya? Midwesterner ieu ngagunakeun éjahan perilaku Inggris tibatan kabiasaan. Kuring ngan ukur hayang ngabuktikeun ka dulur kuring kumaha duniawi… atanapi henteu. Kuring saéstuna henteu kantos dugi ka Karajaan Inggris sanaos warisan Skotlandia sareng Inggris di sisi kulawarga Ibu kuring. (Tingali éta? Kuring tumaros deui!) Ok, humor disisi (doh!), Ieu mangrupikeun inpormasi anu saé dicekel ku CM Brand. Kuring sabenerna yakin ieu

10 Tren Ecommerce Anjeun Bakal Ningali Dilaksanakeun dina 2017

Henteu lami-lami teuing anu konsumén henteu leres-leres raoseun ngalebetkeun data kartu kiridit na online kanggo ngagaleuh. Aranjeunna henteu percanten kana situs, aranjeunna henteu percanten ka toko, aranjeunna henteu percanten ka pengiriman… aranjeunna ngan ukur henteu percanten kana nanaon. Mangtaun-taun saurna, sanaos, sareng rata-rata konsumen ngajantenkeun langkung ti satengah tina sadayana pameseran aranjeunna online! Digabungkeun sareng kagiatan pameseran, pilihan platform e-commerce anu luar biasa, pasokan anu teu aya tungtungna tina situs distribusi, sareng

Kéngingkeun Pribadi dina Dunya anu Rame

Di rohangan ritel anu kalapa ayeuna, tawaran khusus pikeun ngabédakeun mérek dina perebutan perhatian pikeun konsumén. Perusahaan di seluruh industri ngupayakeun nganteurkeun pangalaman palanggan pribadi anu berkesan pikeun ngawangun kasatiaan sareng pamustunganana ningkatkeun penjualan - tapi langkung gampang cenah tibatan réngsé. Nyiptakeun pangalaman sapertos kieu ngabutuhkeun alat pikeun diajar ngeunaan palanggan anjeun, ngawangun hubungan sareng terang naon jinis tawaran anu bakal dipikaresep ku aranjeunna, sareng iraha. Anu sami pentingna nyaéta terang

Me-Dagang sareng Masa Depan Ritel

Éceran robih gancang - online sareng offline. Sacara tradisional, perusahaan ritel salawasna ngagaduhan margin kauntungan anu lemah sareng volume tinggi pikeun ngahasilkeun hasil bisnis anu diperyogikeun pikeun salamet. Kami ningali omzet gancang dina ritel ayeuna dimana téknologi ngagancangkeun pertumbuhan sareng ningkatkeun efisiensi. Perusahaan ritel anu henteu ngamangpaatkeun bakal paeh ... tapi pangecér anu ngamangpaatkeun téknologi gaduh pasar. Pergeseran demografi, revolusi teknologi, sareng paménta konsumén pikeun langkung dipersonalisasi