ShortStack: Gagasan Kontes Media Sosial Poé Valentine

Poé Valentine ampir dugi ka kami sareng nembongan yén éta bakal janten taun anu saé pikeun belanja konsumen. Nalika anjeun ningkatkeun usaha anjeun, anjeun kedah ngajadwalkeun sababaraha kampanye anu waktosna nganggo média sosial. ShortStack mangrupikeun platform Facebook App sareng Kontes anu terjangkau pikeun désainer, usaha alit, sareng agénsi. Cimata ka tukang, ShortStack ngembangkeun infographic ieu ku sababaraha ideu kontes Facebook Poé Valentine anu hébat ... éta daptar anu saé anu masih tahan dina waktos.

Kumaha Cara Nyiptakeun Kontes #Hashtag dina Média Sosial

Nalika ngajalankeun kontes atanapi hadiah, bentuk entri tiasa nyingsieunan calon pamilon jauh. Kontes hashtag ngaluarkeun halangan-halangan éta pikeun lebet. Peserta anjeun ngan ukur kedah nganggo hashtag anjeun, sareng éntri na bakal dikumpulkeun dina tampilan anu narik ati. Kontes hashtag ShortStack ngamungkinkeun anjeun ngumpulkeun éntri hashtag ti Instagram sareng Twitter bari naekeun hubungan anjeun sareng penggemar. Kumpulkeun Eusi anu Dihasilkeun ku Pamaké sareng Ngadaptar Duta Merek Kontes hashtag mangrupikeun cara paling saderhana pikeun ngumpulkeun kontén anu dihasilkeun ku pangguna

ShortStack: Halaman Pendaratan Facebook sareng Kontes Sosial Didamel Gampang

Upami anjeun ngamangpaatkeun Facebook salaku sumber pikeun ngajalankeun pangunjung kana bisnis anjeun ngalangkungan kontes atanapi ajakan-ajakan, ngamangpaatkeun platform anu terintegrasi sacara sosial kedahna. Kalayan ShortStack anjeun tiasa ngembangkeun corong tina sumber khusus - email, média sosial, iklan digital - ka halaman wéb kalayan fokus anu ditargét pisan. Facebook Landing Pages With ShortStack, anjeun tiasa ngawangun sajumlah halaman badarat interaktif anu teu terbatas pikeun kontes, hadiah, kuis, sareng seueur deui pikeun nyambungkeun

Pitunjuk Diménsi Gambar Média Sosial pikeun 2020

Sigana unggal minggu jaringan sosial ngarobah tata letak sareng meryogikeun diménsi énggal pikeun poto profilna, kanvas latar, sareng gambar anu dibagi dina jaringan. Watesan pikeun gambar sosial mangrupikeun gabungan tina diménsi, ukuran gambar - komo jumlah téks anu ditingalikeun dina gambar. Kuring bakal ati-ati pikeun henteu unggah gambar anu ageung kana situs média sosial. Aranjeunna nganggo komprési gambar agrésip anu sering ngantep gambar anjeun kabur.

Naon Unsur Aplikasi Kontes Facebook Pangsaéna?

Dinten ayeuna kuring leres-leres resep - hatur nuhun kana uleman ti Jay Baer - tina ngabagi tacos sareng Margaritas sareng tim kapamimpinan ti ShortStack kaluar di Sosial Media Marketing World. Kuring pastikeun ngantep tim ti ShortStack terang kumaha kami resep hubungan anu lumangsung. Sara ti tim ShortStack parantos nyoco kami nganggo kontén anu saé sababaraha taun ka pengker sareng éta selalu udagan pikeun pemirsa urang. Upami anjeun