Sigstr: Nyiptakeun, Nyebarkeun, sareng Ngukur Kampanye Signature Email Anjeun

Unggal email anu dikirim kaluar tina koropak anjeun mangrupikeun kasempetan pamasaran. Nalika kami ngirimkeun buletin kami ka sajumlah palanggan, kami ogé ngirim 20,000 email deui dina komunikasi sapopoé bulak-balik antara staf, klien, prospek, sareng profesional hubungan umum. Nanyakeun sadayana pikeun nambihan spanduk pikeun ngamajukeun kertas bodas atanapi webinar anu bakal datang ilaharna liwat kalayan saeutik kasuksésan. Kaseueuran jalma ngan ukur teu paduli kana paménta, anu sanésna ngarusak tautan,

Komunikasi Visual berkembang dina Tempat Gawé

Minggu ayeuna, kuring aya dina dua rapat sareng perusahaan anu béda minggu ieu dimana komunikasi internal janten fokus paguneman: Kahiji Sigstr, alat pamasaran tanda tangan email pikeun ngatur tanda tangan email di panjuru perusahaan. Isu konci dina organisasi nyaéta yén pagawé fokus kana tanggung jawab padamelanna sareng henteu teras-terasan nyéépkeun waktos pikeun komunikasi mérek éksternal ka prospek sareng konsumén. Ku ngatur tanda tangan email di hiji organisasi, Sigstr mastikeun yén éta anyar