Pamasaran Apple: 10 Pangajaran Anu Anjeun Tiasa Larapkeun Pikeun Usaha anjeun

Babaturan kuring resep masihan kuring waktos anu sesah janten fanboy Apple. Kuring tiasa leres-leres nyalahkeun sadayana ka rerencangan anu saé, Bill Dawson, anu ngagaleuh alat Apple anu munggaran kuring - AppleTV ... teras damel sareng kuring di perusahaan dimana kami mangrupikeun manajer produk anu mimiti nganggo MacBook Pro. Kuring kantos janten kipas ti saprak ayeuna, di luar Homepod sareng Bandara, kuring ngagaduhan unggal alat.

Kirang = Langkung

Abdi parantos hoyong nuturkeun tulisan Open = Tumuwuh kuring bari. Dijelaskeun dina tulisan éta mangrupikeun kamungkinan kasuksésan nalika jalma-jalma konsentrasi kana kumaha solusi na tiasa diintegrasikeun sareng solusi anu sanés. Aya sisi pikeun ieu, sareng éta pikeun perusahaan pikeun ngawatesan fungsionalitas solusi na kana inti kumaha cara nganggona. Nambahkeun seueur produk, jasa, sareng fitur tiasa bahaya. Programmer nyebutna