Kumaha Halaman Wéb Slow Anjeun Dupi Nganggu Usaha anjeun

Mangtaun-taun ka pengker, urang kedah hijrah situs kami ka host énggal saatos host kami ayeuna nembé mimiti laun sareng laun. Teu aya anu hoyong ngalihkeun perusahaan hosting… utamina anu ngayakeun sababaraha halaman wéb. Migrasi tiasa janten prosés anu nyeri. Salain tina dorongan kagancangan, Flywheel nawiskeun hijrah gratis janten win-win. Kuring henteu ngagaduhan pilihan, sanaos, nunjukkeun yén sakedik padamelan anu kuring lakukeun nyaéta ngaoptimalkeun situs

Naha Perusahaan Anjeun Kedah mayar DNS Anu Diurus?

Sedengkeun anjeun ngatur pendaptaran domain dina registrar domain, éta sanés mangrupikeun gagasan anu saé pikeun ngatur dimana sareng kumaha domain anjeun ngabéréskeun sadayana éntri DNS anu sanés pikeun ngabéréskeun email, subdomain, host, jsb bisnis utama registrar domain anjeun ngajual domain, henteu mastikeun yén domain anjeun tiasa ngalereskeun gancang, dikokolakeun kalayan gampang, sareng ngagaduhan kaleuleusan internal. Naon Manajemén DNS? Manajemén DNS mangrupikeun platform anu ngatur sérver Domain Name System

Kumaha Nyepetkeun Loka WordPress anjeun

Kami parantos nyerat, dugi ka tingkat anu hébat, pangaruh tina kagancangan kana paripolah pangguna anjeun. Sareng, tangtosna, upami aya pangaruh kana paripolah pangguna, aya pangaruh dina optimasi search engine. Kaseueuran jalma henteu sadar jumlah faktor anu kalibet dina prosés saderhana pikeun ngetik dina halaman wéb sareng ngagaduhan halaman éta pikeun anjeun. Ayeuna satengah tina ampir kabéh patalimarga situs mobile, éta ogé penting pikeun boga ringan, gancang pisan

Sabaraha lami waktosna pikeun réngking dina hasil teangan Google?

Iraha kuring ngajelaskeun peringkat ka konsumén kuring, kuring nganggo analogi balapan kapal dimana Google mangrupakeun sagara sareng sadayana pesaing anjeun mangrupikeun kapal anu sanés. Sababaraha parahu langkung ageung sareng langkung saé, sababaraha lami sareng bieu tetep ngambang. Samentawis éta, sagara ogé ngalih ... ku badai (parobahan algoritma), ombak (popularitas milarian sareng palung), sareng tangtosna popularitas kontén kontén anjeun nyalira. Aya sering kali dimana kuring tiasa ngaidéntifikasi

Naha Anjeun Kedah Ngagunakeun Komprési Gambar

Nalika désainer grafis sareng fotografer ngaluarkeun gambar pamungkasna, aranjeunna biasana henteu dioptimalkeun pikeun ngirangan ukuran file. Kuring nyarios sareng Caleb Lane, konsultan kaamanan sareng optimasi WordPress, sareng anjeunna merhatoskeun yén ukuran gambar dina situs kami lumayan ageung (sajaba ti seueur masalah anu sanés anjeunna badé ngabantosan kami ngaoptimalkeun). Hatur nuhun ka Erik Deckers pikeun perkenalan! Gaduh gambar ageung sanés hartosna anjeun kedah gaduh ukuran gambar anu ageung.

9 Kasalahan Anu Ngabahayakeun Anu Janten Lalaunan

Situs wéb anu lambat mangaruhan tingkat mumbul, tingkat konvérsi, sareng bahkan peringkat mesin pencari anjeun. Kitu cenah, kuring reuwas ku jumlah situs anu masih ngalaunan lalaunan. Adam nunjukkeun kuring situs dinten ayeuna di-host dina GoDaddy anu nyéépkeun langkung ti 10 detik pikeun dimuat. Éta jalma miskin pikir aranjeunna ngirit sababaraha dolar dina hosting ... tibatan aranjeunna kaleungitan ton artos kusabab calon nasabah bailing ka aranjeunna. Kami parantos tumuh maca urang

15 Cara Pikeun Ningkatkeun Laju Konversi Ecommerce Anjeun

Kami parantos damel sareng toko vitamin sareng suplemén online pikeun ngabantosan ningkatkeun pisibilitas pamilarian sareng tingkat konvérsi aranjeunna. Dursasana parantos nyéépkeun waktos sareng sumberdaya, tapi hasilna parantos mimiti ditingalikeun. Situs peryogi dipasang deui sareng didesain ulang tina taneuh. Sedengkeun éta situs anu pinuh fungsina sateuacan, éta ngan ukur henteu ngagaduhan seueur unsur anu diperyogikeun pikeun ngawangun kapercayaan sareng ngagampangkeun konvérsi sapanjangna

Eusi, Tautan sareng Strategi Kata Kunci pikeun 2016 SEO

Kuring bakal jujur ​​yén salajengna urang kéngingkeun parobihan algoritma sababaraha taun ka pengker, kirang kuring ningali alat-alat sareng jasa optimasi search engine sakumaha berharga sapertos sakali. Entong lieur éta ku pentingna SEO. Milarian organik masih mangrupikeun strategi anu épisién sareng terjangkau pikeun kéngingkeun pangunjung anyar. Masalah kuring sanés pikeun médium; éta kalayan alat sareng ahli di luar sana masih nyorong strategi ti sababaraha