Sonix: Transkripsi Otomatis, Tarjamahan sareng Subtitling dina 40+ Basa

Sababaraha bulan ka pengker, kuring ngabagi yén kuring parantos nerapkeun tarjamahan mesin pikeun kontén kuring sareng éta ngabeledug jangkauan sareng kamekaran loka. Salaku panerbit, pertumbuhan pamirsa kuring penting pisan pikeun kaséhatan situs sareng bisnis kuring, janten kuring teras-terasan milarian cara énggal pikeun ngahontal pemirsa énggal ... sareng tarjamahan mangrupikeun salah sahiji diantarana. Baheula, kuring parantos nganggo Sonix pikeun nyayogikeun transkrip podcast abdi ... tapi éta

Kumaha Ngarekam Seueur Tamu Lokal dina Zoom H6 anjeun Kalayan Tamu Jauh di Garageband

Upami anjeun badé serius ngeunaan podcasting, kuring leres-leres ngadorong anjeun pikeun ngahémat Recorder Zoom H6. Éta ngan ukur alat saderhana anu peryogi ampir teu aya latihan pikeun direkam. Tambahkeun sababaraha mikropon Shure SM58, portopolio mikropon portabel, sareng anjeun ngagaduhan studio anu tiasa anjeun angkat dimana waé sareng éntuk sora anu saé. Nanging, sanaos ieu saé pikeun podcast dimana sadaya tamu anjeun sareng anjeun, ngagaduhan tamu jauh

Naha Droplr Alat Berkas Berkas Pangsaéna Sadia?

Box, Dropbox, Google Drive… ku seueur pisan klien sadayana anu nganggo platform anu sanés, folder klien kuring mangrupikeun musibah. Saminggu sakali atanapi langkung, kuring mindahkeun sadaya data klien kuring ka pangsa jaringan anu rapih sareng teratur anu dicadangkeun. Dinten ka dinten, sanaos musibah nyobian milari sareng ngirim file ... dugi ka ayeuna. Agénsi mitra kami nganggo Droplr. Cangcaya pikeun kéngingkeun alat filesharing anu sanés, kuring henteu mimitina dijual. Nanging, kana waktosna

Kumaha Ngalaksanakeun Chatbot pikeun Usaha anjeun

Chatbots, program komputer éta anu niru paguneman manusa nganggo kecerdasan buatan, anu ngarobah cara jalma hubungan sareng Internét. Henteu héran upami aplikasi obrolan dianggap pangotéktak anyar sareng chatbots, halaman wéb anyar. Siri, Alexa, Google Ayeuna, sareng Cortana sadayana conto chatbots. Sareng Facebook parantos muka Messenger, sahingga sanés ngan ukur aplikasi tapi platform anu pamekar tiasa ngawangun ékosistem bot. Chatbots didesain pikeun

Kumaha Ngarékam Audio Mutu Premium via Wéb

Kalayan solusi sapertos Skype, parangkat lunak teleconferensi, sareng VOIP, anjeun panginten mikirkeun ngarékam dua jalma di saluruh dunya ti anu sanésna bakal janten hal anu paling gampang di dunya. Sanés. Sareng rada hanjelu. Pasti, upami anjeun gaduh dua jalmi kalayan alat anu saé sareng bandwidth anu luhur, éta tiasa dilakukeun. Masalahna timbul nalika anjeun ngagaduhan tamu dina podcast anjeun ti sakumna dunya anu henteu ngagaduhan hardware atanapi bandwidth. Hasilna nyaéta