Kegiatan Pamasaran Online Top pikeun Usaha Leutik sareng Sedeng

Emarsys, panyadia utama perangkat lunak pamasaran awan pikeun perusahaan B2C, parantos ngaluarkeun hasil survey pribadi sareng online na 254 ahli ritel anu diterbitkeun dina gawé bareng WBR Digital. Papanggihan konci kalebet SMBs (usaha kalayan pendapatan $ 100 juta atanapi kirang) dina ritel B2C ngembangkeun strategi omnichannel sekitar kasuksésan anu parantos kabuktosan, nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun nyiapkeun usum balanja liburan anu kritis, sareng nyobian nyandak téknologi anu langkung maju pikeun payun, sareng teras-terasan

Macan Pistol: Pamasaran Usaha Leutik pikeun Facebook

Kalayan warta yén Facebook badé ngadorong iklan kana kontén kanggo perusahaan, pemasar bisnis alit kalayan anggaran terbatas kéngingkeun sakedik pilihan kanggo bersaing. Hiji strategi anu tiasa dianggo sareng tiasa ngabuktoskeun langkung murah tibatan iklanna nyaéta kampanye Facebook anu nganggo platform pamasaran pihak katilu. Macan Pistol diwangun khusus pikeun usaha alit. Waragad datar sareng kagiatan Facebook khusus anu dihasilkeun otomatis ngamungkinkeun perusahaan ngawangun ayana sosialna bari nyetir patalimarga anu diperyogikeun deui

Hatur nuhun!

Kuring kedah pisan ngahaturkeun nuhun kana Thanksgiving ieu ... murangkalih anu séhat sareng luar biasa, babaturan anu saé, sareng padamelan impian. Sedengkeun pikeun blog kuring, jalma anu paling kuring hatur nuhun nyaéta YOU! Ieu daptar komentator dina blog kuring (dina raraga jumlah koméntar!). Dursasana anjeun dina blog ieu mangrupikeun kakuatan anu nyababkeun kualitas eusi anu kuring nyobian nempatkeun di dieu dinten-dinten. Mike Schinkel modifoo