Web.com: Kumaha Cara Ngadamel Usaha Leutik atanapi Toko Online Anjeun Sareng Ngajalankeun Online Tanpa Ngarecah Bank

Konsultan sareng agénsi pamasaran condong damel sareng usaha anu ngagaduhan pendapatan anu cekap dimana aranjeunna ningali kasempetan pikeun investasi dina platform sareng jasa. Saatos ngamimitian sababaraha perusahaan dina sababaraha dasawarsa ka pengker, kuring terang kumaha sesahna pikeun ngadegkeun bisnis proprietor tunggal éta sareng nampi pendapatan ka titik dimana kuring tiasa nyewa karyawan anu munggaran. Langkung ti 12 juta perusahaan di Amérika Serikat ngagaduhan antara 1 sareng 4 karyawan. NAICS Loba

Movavi: Suite Édit Pidéo Pikeun Usaha Leutik Pikeun Ngahasilkeun Pidéo Profesional

Upami anjeun henteu kantos ngagaduhan kasempetan pikeun ngédit pidéo, anjeun biasana nuju kana kurva diajar anu lungkawing. Aya parangkat lunak dasar pikeun motong, klip, sareng nambihan transisi sateuacan unggah pidéo anjeun ka YouTube atanapi situs média sosial… Kusabab rubakpita sareng kabutuhan komputasi, ngédit pidéo masih mangrupikeun prosés anu umumna dilaksanakeun sacara lokal sareng desktop

Salesflare: CRM pikeun Usaha Leutik Sareng Tim Penjualan Ngajual B2B

Upami anjeun parantos nyarios ka pamimpin penjualan mana waé, palaksanaan platform manajemén hubungan pelanggan (CRM) kedah… sareng biasana ogé nyeri sirah. Mangpaat CRM jauh ngaleuwihan investasi sareng tantangan, sanaos, nalika produkna gampang dianggo (atanapi disaluyukeun kana prosés anjeun) sareng tim penjualan anjeun ningali nilai sareng ngadopsi sareng ngamangpaatkeun téknologi. Sapertos seueur alat penjualan, aya bédana ageung dina fitur anu dipikabutuh pikeun a

SocialBee: Platform Media Sosial Usaha Leutik Sareng Layanan Concierge

Salila sababaraha taun, kuring parantos ngalaksanakeun sareng ngahijikeun puluhan platform média sosial pikeun klien. Kuring masih gaduh hubungan anu saé sareng seueur sareng anjeun teras-terasan ningali kuring promosi platform énggal sareng anu tos aya. Éta tiasa ngabingungkeun pamiarsa… heran naha kuring henteu ngan saukur nyarankeun sareng nyorong hiji platform pikeun sadayana. Abdi henteu kusabab unggal kabutuhan unggal perusahaan béda-béda. Aya seueur platform média sosial anu tiasa ngabantosan usaha…