Smartcards Rolling Out salami sababaraha taun ka hareup

Wah… nalika anjeun mikirkeun sadaya pakakas anu didédikasikeun sareng gumantung pikeun kartu kiridit belang magnét tradisional, éta sapasang peralatan sareng biaya di luar sana kanggo ngagentos. Salami sababaraha taun ka hareup, sanaos kitu pisan anu bakal kajadian! Kartu kiridit tradisional badé kaluar. Butuh peretasan 70 juta kartu kiridit Target nalika usum liburan 2013 pikeun nyurung Kongrés pikeun ninggali kartu strip-magnét anu aman pisan anu dianggo ku