Pamasaran Generasional: Ngartos Kelompok Umur Béda sareng Préferénsina

Waktu maca: 3 menit Pemasar sok milarian cara sareng strategi énggal pikeun ngahontal target audiénna sareng kéngingkeun hasil anu pangsaéna tina kampanye pamasaran. Pamasaran Generasional mangrupikeun strategi sapertos anu nyayogikeun kasempetan pikeun panuju pasar pikeun nembus jero kana target audién sareng langkung ngartos kabutuhan digital sareng karesep pasarna. Naon Marketing Generational? Pamasaran generasi mangrupikeun prosés ngabagi pemirsa kana bagéan dumasar kana umur na. Dina dunya pamasaran, anu