Swarmify: Opat Alesan Henteu Nganggo YouTube Video Embeds Dina Halaman Wéb Bisnis anjeun

Upami perusahaan anjeun gaduh pidéo propésional anu parantos anjeun méakkeun rébuan dolar, anjeun kedah leres-leres nyebarkeun pidéo éta dina YouTube pikeun ngamangpaatkeun hasil pamilarian YouTube…. ngan pastikeun yén anjeun ngaoptimalkeun pidéo YouTube anjeun nalika anjeun ngalakukeun. Kitu cenah, anjeun henteu kedah nyebatkeun pidéo YouTube dina situs perusahaan anjeun… ku sababaraha alesan: YouTube nyukcruk panggunaan pidéo éta pikeun iklan anu ditarget. Naha anjeun hoyong bagikeun anjeun