Akronim sareng Singkatan dina Penjualan, Pamasaran, MarTech, sareng Teknologi

Waktu maca: 20 menit Sigana unggal minggu, kuring ningali atanapi diajar akronim anu sanés. Abdi badé nyimpen daptar aktip di dieu! Ngarasa Luncat ngalangkungan abjad pikeun akronim penjualan, akronim pamasaran, atanapi penjualan sareng téknologi pamasaran akronim anu anjeun milari: Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan (Numeric) 2FA - Auténtikasi Dua-Faktor: mangrupikeun lapisan panyalindungan tambahan anu dianggo pikeun mastikeun kaamanan akun online saluareun ngan ukur nami pangguna sareng kecap akses. Pamaké asup kana

Fitur Pangénggal Facebook Ngabantosan SMBs Salamet COVID-19

Waktu maca: 2 menit Usaha alit sareng sedeng (SMB) nyanghareupan tangtangan anu teu acan pernah dilakukeun, kalayan 43% usaha parantos ditutup samentawis kusabab COVID-19. Dina kaayaan gangguan anu lumangsung, pangetatan anggaran, sareng pembukaan deui ati-ati, perusahaan anu ngalayanan masarakat SMB nuju naékkeun nawiskeun pangrojong. Facebook Nyayogikeun Sumberdaya Kritik Kanggo Usaha Leutik Nalika Pandemi Facebook nembé ngaluncurkeun produk acara online gratis gratis dibayar pikeun SMB dina platform na - inisiatif pang anyarna ti perusahaan, ngabantosan usaha kalayan anggaran terbatas ngamaksimalkeun usaha pamasaran aranjeunna

Naha Kasatiaan Pamasaran Mantuan Operasi Suksés

Waktu maca: 3 menit Ti mimiti, program hadiah kasatiaan parantos nyayogikeun étos anu kedah dilakukeun ku nyalira. Pamilik bisnis, pilari pikeun naekeun pangunjung deui, bakal tuang langkung seueur nomer penjualanna pikeun ningali produk atanapi jasa mana anu duanana populér sareng nguntungkeun pikeun nawiskeun insentif gratis. Teras, éta ka toko cetak lokal pikeun kéngingkeun kartu punch sareng siap dipasihkeun ka konsumén. Éta strategi anu kabuktian épéktip, sakumaha dibuktoskeun ku kanyataan yén seueur

Kegiatan Pamasaran Online Top pikeun Usaha Leutik sareng Sedeng

Waktu maca: 2 menit Emarsys, panyadia utama perangkat lunak pamasaran awan pikeun perusahaan B2C, parantos ngaluarkeun hasil survey pribadi sareng online na 254 ahli ritel anu diterbitkeun dina gawé bareng WBR Digital. Papanggihan konci kalebet SMBs (usaha kalayan pendapatan $ 100 juta atanapi kirang) dina ritel B2C ngembangkeun strategi omnichannel sekitar kasuksésan anu parantos kabuktosan, nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun nyiapkeun usum balanja liburan anu kritis, sareng nyobian nyandak téknologi anu langkung maju pikeun payun, sareng teras-terasan

10 Kauntungan Unggal Usaha Leutik Nyadar ku Stratégi Pemasaran Digital

Waktu maca: 2 menit Kami ngawawancara Scott Brinker ngeunaan Konférénsi Téhnologi Pemasaran anu bakal datang, Martech. Salah sahiji hal anu kuring diskusikeun nyaéta jumlah usaha anu henteu nyebarkeun strategi sabab strategi na ayeuna jalan. Kuring henteu ragu yén perusahaan anu, contona, kecap anu hadé tina palanggan mulut, tiasa ngagaduhan usaha anu berkembang sareng sejahtera. Tapi éta sanés hartosna strategi pamasaran digital moal ngabantosan aranjeunna. Strategi pamasaran digital tiasa ngabantosan prospekna pikeun nalungtik