Naon ari MarTech? Téknologi Pamasaran: Kapungkur, Ayeuna, sareng Kahareup

Anjeun tiasa janten cekikikan ti kuring nyerat tulisan dina MarTech saatos nyebarkeun langkung ti 6,000 tulisan ngeunaan téknologi pamasaran langkung ti 16 taun (saluareun umur blog ieu ... Kuring kantos aya di blogger sateuacana). Kuring yakin éta pantes diterbitkeun sareng ngabantosan para ahli bisnis langkung sadar kumaha MarTech éta, aya, sareng masa depan naon anu bakal aya. Anu mimiti, tangtosna, nyaéta MarTech mangrupikeun portmanteau pamasaran sareng téknologi. Abdi sono pisan

SimpleTexting: SMS sareng Platform Pesen Téks

Kengingkeun pesen téks anu disambut ti mérek anu anjeun parantos nyayogikeun idin pikeun janten salah sahiji strategi pamasaran anu paling pas sareng waktos anu tiasa dilaksanakeun. Pamasaran Pesen Téks nuju dianggo ku usaha ayeuna pikeun: naekeun Penjualan - Kirim promos, diskon, sareng tawaran waktos terbatas pikeun mekarkeun penghasilan Ngawangun Hubungan - Nyayogikeun palayanan pelanggan sareng dukungan ku paguneman 2 arah Ngiringan Pamirsa Anjeun - Bagikeun gancang pembaruan penting sareng anyar eusi Ngahasilkeun pikagumbiraeun - Host

Drip: Naon Manajer Hubungan Palanggan Ecommerce (ECRM)?

Platform Manajemén Hubungan Palanggan Ecommerce nyiptakeun hubungan anu langkung saé antara toko ecommerce sareng konsuménna pikeun pangalaman anu berkesan anu bakal ngajalankeun kasatiaan sareng pangasilan. ECRM ngarangkep langkung seueur kakuatan tibatan Panyadia Layanan Email (ESP) sareng langkung seueur nasabah-fokus tibatan platform Manajemén Hubungan Palanggan (CRM). Naon ECRM na? ECRMs nguatkeun pamilik toko online pikeun ngartos unggal palanggan unik — minat, pameseran, sareng paripolahna — sareng nganteurkeun pangalaman palanggan anu dipersonalisasi sacara skala kalayan ngagunakeun data pelanggan anu dikumpulkeun dina saluran pamasaran terpadu mana waé.

Tantangan Usaha & Kasempetan Kalayan Pandemi COVID-19

Salami sababaraha taun, kuring parantos nyatakeun yén parobihan mangrupikeun hiji-hijina konstanta anu kedah raoseun ku para pemasar. Parobihan téknologi, medium, sareng saluran tambahan sadayana organisasi anu diteken pikeun nyaluyukeun sareng paménta konsumén sareng bisnis. Dina taun-taun ayeuna, perusahaan ogé dipaksa janten langkung transparan sareng manusa dina usahana. Konsumén sareng bisnis ngamimitian ngalakukeun usaha pikeun saluyu sareng kapercayaan filantropi sareng etika na. Dimana organisasi biasa misahkeun yayasanna

Medallia: Manajemén Pangalaman Kanggo Ngadeteksi, Ngidentipikasi, Ngamalkeun, sareng Ngalereskeun Masalah dina Pangalaman Palanggan Anjeun

Palanggan sareng padamel ngahasilkeun jutaan sinyal kritis pikeun bisnis anjeun: kumaha parasaan, naon anu aranjeunna resep, naha produk ieu sareng sanés, dimana aranjeunna nyéépkeun artos, naon anu tiasa langkung saé ... Atanapi naon anu bakal ngajantenkeun aranjeunna langkung bahagia, nyéépkeun langkung, sareng janten langkung satia. Sinyal ieu banjir kana organisasi anjeun dina Live Time. Medallia néwak sadaya sinyal ieu sareng raoseun. Janten anjeun tiasa ngartos unggal pangalaman sapanjang unggal perjalanan. Ponggawa Medallia