Naha Snapchat Leres Penting pikeun Pemasar?

Dina jajak pendapat anu teu leres di komunitas Martech urang, 56% réspondén nyarios yén aranjeunna henteu ngagaduhan rencana taun ayeuna ngagunakeun Snapchat pikeun pamasaran. Ngan 9% nyatakeun yén aranjeunna nganggo éta sareng sésana nyarios yén aranjeunna henteu acan mutuskeun. Éta sanés mangrupikeun pikasieuneun pikeun jaringan anu ningkat dina kamekaran. Pribadi, kuring ngaraos lieur sareng masih ngacapruk unggal-unggal kuring muka aplikasi. Kuring antukna mendakan carita sareng snap

5 Cara Snapchat Tiasa Dipaké Pikeun Ngamajukeun Usaha Anjeun

Nalika platform sélulér sosial naék naék, sok aya kasempetan pikeun ngamangpaatkeun platform pikeun komunikasi sareng terlibat sareng calon pembeli. Snapchat écés ngaleuwihan harepan éta, kalayan langkung ti 100 juta pangguna sadidinten anu ningali langkung ti 8 milyar video unggal dinten. Snapchat nawiskeun mérek sareng produsen eusi kasempetan pikeun nyiptakeun, ngamajukeun, ngahargaan, ngadistribusikaeun, sareng ngungkit kamampuan interaksi unik tina platform. Kumaha cara pemasar nganggo Snapchat? M2 Ditahan

Naha Snap tiasa Léngkah Salajengna dina Lalampahan Anu Mésér anjeun?

Ku sababaraha cara, ieu sadayana gumantung kana saha palanggan anjeun sareng naon perjalananna. Sadayana terang ngeunaan Snapchat dina titik ieu, leres? Saha anu masih poek dina hiji ieu? Upami kitu, ieu sadayana anu anjeun kedah terang ... Éta mangrupikeun jaringan sosial paling populer di kalangan umur 16 - 25 taun, éta patut dikabarkan $ 5 Milyar, sareng rasana teu aya anu ngasilkeun artos. Ayeuna, bagian tina