Rasi: Patokan Kinerja Iklan Sosial Anjeun

Waktu maca: <1 menit Quantifi, platform ékspérimén iklan média sosial, parantos ngaluncurkeun Constellation Scorecard, alat gratis anu nyiptakeun laporan khusus anu ngajentrekeun kinerja iklan sosial anjeun di Facebook, Instagram, sareng Twitter. Constellation Scorecard ngagunakeun pembelajaran mesin pikeun nyaring ngaliwatan rébuan titik data anonim anu dikumpulkeun dina kampanye iklan digital tina sadaya industri pikeun nunjukkeun masalah khusus sareng rekomendasi anu dipersonalisasi pikeun ngaoptimalkeun méakkeun iklan sosial anjeun. Kalayan Constellation Scorecard, anjeun tiasa: Bandingkeun kinerja iklan sosial