9 Léngkah pikeun Perencanaan Kampanye Pariwara Sosial Salajengna

Dina podcast minggu kamari ieu, kami ngabagi sababaraha inpormasi anu hadé, tip sareng trik dina iklan sosial. Nembe, Facebook ngaluarkeun sababaraha statistik anu luar biasa dina pendapatan iklan sosial na. Hasil panghasilan sapinuhna nepi sareng iklan sorangan 122% langkung mahal. Facebook leres-leres dianut salaku platform iklan sareng kami parantos ningali hasilna anu luar biasa sareng anu sanés anu nyababkeun urang ngeruk. Sadaya kampanye anu hadé ngagaduhan hiji hal anu sami - perencanaan anu saé. Loba jelema