Infographic: Sejarah Ringkas Iklan Media Sosial

Sanaos seueur purist média sosial ngagentos kakuatan sareng jangkauan pamasaran média sosial organik, éta masih jaringan anu sesah dipendakan tanpa promosi. Iklan média sosial mangrupikeun pasar anu henteu aya ngan ukur dasawarsa ka tukang tapi ngahasilkeun pendapatan $ 11 milyar dugi ka 2017. Ieu naék tina ngan $ 6.1 milyar dina 2013. Iklan sosial nawiskeun kasempetan pikeun ngawangun kasadaran, target dumasar kana géografi, demografi, sareng data paripolah. Ogé,

Milarian Periklanan Méakkeun Q3 2015 Némbongkeun Pergeseran Dramatis

Klién Kenshoo ngalaksanakeun kampanye pamasaran digital anu dijalankeun di langkung ti 190 nagara sareng kalebet ampir satengahna Fortune 50 ngalangkungan sadaya 10 jaringan agénsi iklan global luhur. Éta seueur data - sareng sukur Kenshoo ngabagi data éta sareng kami dina triwulanan pikeun niténan tren anu robih. Pamakéna ngandelkeun alat sélulér langkung ti kantos, sareng pemasar anu langkung saé nuturkeun ieu sareng kampanye anu langkung dioptimalkeun anu nganteurkeun hasil anu positip dina duanana