BlitzMetrics: Dasbor Média Sosial Pikeun Merk Anjeun

BlitzMetrics nawiskeun dasbor sosial anu ngawaskeun data anjeun dina sadaya saluran sareng produk anjeun dina hiji tempat. Henteu kedah milarian métrik dina sagala rupa platform sosial. Sistem ieu nyayogikeun ngalaporkeun kipas luhur sareng pengikut anjeun pikeun ngabantosan anjeun ngawangun kasadaran merek, papacangan sareng pamustunganana - konvérsi. Pangpangna, BlitzMetrics ngabantosan para pemasar ngartos nalika sareng naon kontén anu pang épéktipna supados anjeun tiasa nyaluyukeun olahtalatah anjeun numutkeun