Gifting Sosial sareng Daptar Kahayang

Salah sahiji tren dina ecommerce anu sumping nyaéta kamampuan kolaborasi mésér kado. Nalika urang ngalakukeun éta ku amal diangkat, ayeuna anjeun tiasa akur sareng babaturan sareng ngumpulkeun artos kanggo mésér kado anu langkung mahal pikeun sobat. Mangrupikeun ide anu saé sareng anu bakal ngajalankeun pameseran anu langkung ageung online. Countmein mangrupikeun aplikasi sapertos: $ 244 dolar ageung, éta biaya rata-rata hadiah paling luhur ti 2000 dugi ka 2011. Liburan, wisuda, kawinan: