Pamasaran Media Sosial 101

Kumaha kuring ngamimitian dina média sosial? Ieu patarosan anu kuring teraskeun nalika kuring nyarioskeun pangaruh média sosial kana usaha pamasaran bisnis. Mimiti, hayu urang bahas naha perusahaan anjeun badé aktip dina média sosial. Alesan Kunaon Usaha Nganggo Pamasaran Media Sosial Ieu pidéo anu hadé pikeun 7 cara pamasaran média sosial anjeun tiasa ngajalankeun hasil bisnis. Kumaha Ngamimitian Sosial

LeadSift: Nangkep Maksad sareng Wawasan Anu tiasa Diperlakukeun sareng Média Sosial

Usaha teras-terasan nyobian nangkep data ngeunaan prospek sareng konsumén pikeun duanana mendakan sareng narik kalungguhan, teras ngajaga sareng ngagedékeun palanggan anu aranjeunna anggo. Aya hiji ton téknologi di luar sana pikeun nyobian néwak data ieu. Sababaraha sumber na teu akurat sareng anu sanésna tinggaleun jaman. Duka teuing henteu aya sumber inpormasi anu teras-terasan diénggalan sacara akurat sareng sering ku jalmi. Aya! Jalma sacara konsistén sareng sababaraha kali angkat

Infegy Atlas: Jawaban Calakan ti Média Sosial

Leungit tina seueur panilitian anu kuring tingali online nyaéta kontéks tina statistik anu disayogikeun. Kuring mendakan yén statistik anu nyasabkeun (sering waé dihaja) sareng dumasar kana jandéla kaayaan anu ideal atanapi kajadian anu henteu biasa. Nanging, aranjeunna dibagi kumaha waé ogé. Bisi, kuring rada yakin yén ampir média naon waé bakal nyaritakeun yén aranjeunna gaduh pangasilan anu pangsaéna pikeun inpéstasi. Mustahil pikeun sadayana janten anu paling saé ... sareng anu langkung penting, anu pangpentingna subyektif.

newBrandAnalytics ngajalankeun Pulsa, Kecerdasan Sosial Real-Time

newBrandAnalytics (nBA) parantos ngaluncurkeun Pulse, platform dumasar-awan anu ngabantosan konsumén sapertos McDonald's, David Bridal, DICK's Sporting Goods sareng Subway nampi pisibilitas real-time kana topik anu trending sareng paguneman anu mangaruhan merk sareng persépsi produkna. Pulsa kalebet parangkat lunak nguping sosial anu ngumpulkeun koméntar sareng paguneman masing-masing, nyayogikeun data trending sareng ngamungkinkeun mérek pikeun réaksi sacara real-time. Pulsa ngagaduhan tilu fitur anu pasti: Deteksi awal sareng sistem peringatan - Pulsa sacara otomatis ngirim peringatan pikeun ngaidentipikasi

nBA Wawasan: Kecerdasan Usaha Sosial Anu tiasa Ditindaklakeun

newBrandAnalytics nganteurkeun solusi kecerdasan sosial pikeun réstoran, silaturahmi, pamaréntah sareng industri ritel. Aranjeunna ngartikeun sareng nganalisis balukar tina média sosial eupan balik sareng narjamahkeun kana wawasan operasional di tingkat lokal, régional sareng mérek pikeun konsuménna. Ieu tinjauan kumaha nBA digunakeun dina Industri Restoran: nBA Insight ngumpulkeun sareng ngolah koméntar média sosial anu teu terstruktur ngeunaan bisnis anjeun di tingkat lokal, régional, sareng mérek, sahingga anjeun tiasa