Kumaha Ngukur Balik deui dina Investasi Média Sosial

Kami parantos ngabahas tantangan ngukur ROI média sosial kapungkur - sareng sababaraha watesan naon anu tiasa anjeun ngukur sareng kumaha pangaruhna média sosial pamasaran. Éta henteu nyebatkeun sababaraha kagiatan média sosial henteu tiasa diukur kalayan akurat, sanaos. Ieu conto saderhana ... CEO perusahaan tweets kana artikel kapamimpinan panginten, arah perusahaan, sareng muji karyawan online anu ngalakukeun anu hebat

12 Léngkah pikeun Sukses Pamasaran Média Sosial

Jalma-jalma di BIGEYE, lembaga jasa kréatip, parantos ngahijikeun infographic ieu pikeun ngabantosan perusahaan dina ngembangkeun strategi pamasaran média sosial anu suksés. Abdi resep pisan tina hambalanna tapi kuring ogé empati yén seueur perusahaan henteu gaduh sadayana sumber daya pikeun nampung tungtutan strategi sosial anu hébat. Balikna ngawangun pemirsa kana komunitas sareng nyetir hasil bisnis anu kaukur sering langkung lami tibatan kasabaran para pamimpin

Kieu Kumaha Anjeun Ngasilkeun Langkung Anjog ku Média Sosial

Kuring nembé pendak sareng anu gaduh bisnis sareng ngajelaskeun cara luar biasa yén média sosial henteu ngan ukur ngadorong bisnis ka perusahaan kuring, tapi ogé ka klien kami. Sigana aya pesimisme anu teras-terasan sabab nangtung sareng média sosial sareng pangaruhna kana generasi kalungguhan sareng kuring yakin éta kedah dilereskeun. Kaseueuran masalah sareng média sosial sareng generasi kalungguhan henteu aya hubunganana sareng hasil anu saleresna,