Kumaha Nyiptakeun Grafika nganggo DesignCap anu tiasa Gampang Dipaké dina Média Sosial atanapi Halaman Wéb dina Ukuran Anu Béda

Waktu maca: 4 menit Teu aya ragu anjeun tiasa ngiringan langkung seueur pengikut sareng palanggan pikeun média sosial anjeun nganggo spanduk média sosial anu éndah atanapi anjeun tiasa narik langkung seueur anu datang kana halaman wéb anjeun kalayan desain grafis anu pikaresepeun. DesignCap mangrupikeun pakakas anu luar biasa anu masihan anjeun kasempetan pikeun ngarobih gambar anu saderhana pisan kana gambar grapik anu pikaresepeun. Hoyong alat ieu, anjeun tiasa nyiptakeun grafik pikeun média sosial atanapi kontén halaman wéb dina ukuran anu bénten. Hayu urang tingali kumaha carana