Waktos pikeun Springtime Tune-Up Stratégi Marketing Anjeun

Sakali-sakali, penting pikeun marios strategi marketing anjeun. Paripolah konsumen robih ku langkungna waktos, strategi pesaing anjeun robih kana waktos, sareng platform pamasaran digital robih ku langkungna waktos. Musim semi aya di dieu, sareng ayeuna waktos anu pas pikeun merek pikeun nyegerkeun usaha pamasaran digitalna. Janten, kumaha pamasar ngaleungitkeun kerumitan tina strategi pemasaranna? Dina infographic MDG anyar, pamiarsa bakal diajar taktik digital anu lami sareng capé pikeun miceun ieu