Sapertos Apel sareng Opak, Email sareng Pamasaran Media Sosial

Abdi resep cutatan éta ti Tamsin Fox-Davies, Senior Development Manager di Constant Contact, ngajelaskeun hubungan antara média sosial sareng pamasaran email: Média sosial sareng pamasaran email sapertos kéju sareng apel. Jalma-jalma henteu nyangka aranjeunna ngiringan, tapi aranjeunna leres-leres pasanganna sampurna. Média sosial ngabantosan manjangkeun jangkauan kampanye email anjeun sareng tiasa ngawangun surat anjeun. Samentawis éta, kampanye email anu saé bakal memperdalam hubungan anjeun sareng kontak média sosial, sareng ngahurungkeun

36 Aturan Média Sosial

Upami anjeun parantos maca blog ieu sababaraha waktos, anjeun terang yén kuring nganggap hina kana aturan. Média sosial masih keneh ngora pisan sahingga nerapkeun aturan dina waktos ieu sigana masih prématur. Jalma-jalma di FastCompany ngagabungkeun sakedik kumpulan potongan nasihat sareng nyebatna Aturan Média Sosial. Infographic ieu mangrupikeun kumpulan aturan anu diterbitkeun dina majalah Edisi Séptémber. Kuring tetep henteu bakal nyauran aturan ieu sapertos anu kuring pernahkeun

4 Tip Kanggo "Sosialisasi" Langkung Hadé

Upami anjeun nuju maca Martech Zone, kamungkinan aya anu ngempelkeun anjeun parantos nyatana yén éta bakal langkung penting tibatan kantos damel bisnis anjeun taun ayeuna. Survei anu anyar anu urang dilakukeun pikeun GrowBiz Media ngungkabkeun yén 40% alit pikeun produsen kaputusan bisnis leutik pikeun perencanaan ngagunakeun média sosial di 2012. Kuring nembe nguping tamu dina Business Insanity Radio Talk Show nunjukkeun yén sadaya jalma penjualan dipasihan

Dipecat: Widget MyBlogLog sareng BlogCatalog

Pikeun anjeun anu parantos lami maca, anjeun bakal perhatoskeun kuring ngaleungitkeun widget bilah sisi MyBlogLog sareng BlogCatalog. Kuring bajoang sareng ngaleupaskeun aranjeunna kanggo sababaraha waktos. Kuring resep ningali rupa jalma anu sering didatangan blog abdi - éta ngajantenkeun pamiarsa siga jalma asli tibatan stats dina Google Analytics. Kuring ngalakukeun analisa pinuh pikeun unggal sumber sareng kumaha aranjeunna nyetir pangunjung ka situs abdi ogé