Tren Tren Kandungan B2B

Pandemi kasebut sacara substansial ngaganggu tren pamasaran konsumen nalika usaha disaluyukeun sareng tindakan pamaréntah anu dicandak pikeun usaha nyegah panyebaran COVID-19 gancang. Nalika konperénsi dipareuman, pembeli B2B ngalih online pikeun eusi sareng sumber daya maya pikeun ngabantosan aranjeunna ngalangkungan tahapan perjalanan anu mésér B2B. Tim di Digital Marketing Philippines parantos ngagabungkeun infographic ieu, Tren Marketing Konten B2B di 2021 anu ngadorong 7 tren di bumi pusat kumaha eusi B2B

Onollo: Manajemén Média Sosial pikeun Ecommerce

Perusahaan kuring parantos ngabantosan sababaraha klien kalayan ngalaksanakeun sareng ngalegaan usaha pamasaran Shopify salami sababaraha taun ka pengker. Kusabab Shopify gaduh pangsa pasar anu ageung dina industri e-commerce, anjeun bakal mendakan yén aya hiji ton integrasi anu dihasilkeun anu ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun para pemasar. Penjualan perdagangan sosial AS bakal tumuh langkung ti 35% pikeun ngaleuwihan $ 36 milyar dina 2021. Insider Intelligence Tumuwuhna commerce sosial mangrupikeun gabungan tina integrasi

Tren Pemasaran Digital & Prédiksi

Pancegahan anu dilakukeun ku perusahaan nalika pandemi sacara signifikan ngaganggu ranté pasokan, tingkah laku mésér konsumen, sareng usaha pamasaran anu aya hubunganana sareng sababaraha taun terakhir ieu. Numutkeun kuring, parobihan konsumén sareng bisnis pangageungna kajadian sareng balanja online, pangiriman bumi, sareng pangmayaran mobile. Pikeun pemasar, urang ningal pergeseran dramatis dina pangasilan investasi dina téknologi pamasaran digital. Kami teraskeun ngerjakeun langkung seueur, ngalangkungan langkung seueur saluran sareng medium, kalayan kirang karyawan - ngabutuhkeun kami

Pangajaran Dipelajari: Platform Média Sosial sareng Blockchain Massa Nyoko

Munculna blokchain salaku solusi pikeun ngamankeun data mangrupikeun robahan. Langkung seueur deui ayeuna, nalika platform média sosial ngamanpaatkeun ayana anu nyebar pikeun nyiksa privasi jalma sacara tetep. Éta kanyataan. Hiji kanyataan anu narik bantosan publik dina sababaraha taun ka pengker. Ngan taun kamari sorangan, Facebook aya dina seuneu parah kusabab nyalahgunakeun data pribadi tina 1 juta pangguna di Inggris sareng Wales. Raksasa média sosial anu dipimpin Mark Zuckerberg

Tren Pemasaran: Kebangkitan Duta Besar sareng Era Pencipta

2020 sacara dasarna ngarobah peran média sosial dina kahirupan konsumen. Éta janten saluran hirup pikeun babaturan, kulawarga sareng kolega, forum pikeun aktipitas politik sareng hub pikeun acara maya spontan sareng rencanana sareng kumpul. Parobihan-parobihan éta nempatkeun dasar pikeun tren anu bakal ngarobih dunya pamasaran média sosial di 2021 sareng sajabina, dimana ngamangpaatkeun kakuatan duta besar merek bakal mangaruhan jaman pamasaran digital anyar. Baca deui pikeun wawasan ngeunaan