Analisis Palanggan Perusahaan, Analisis Sosial sareng Tanggapan

Waktu maca: 2 menit Di dunya sosial ayeuna, nyarengan naon anu leres dicarioskeun ku pelanggan anu penting pisan pikeun mérek. Attensity tiasa janten alat anu manpaat dina kontéks ieu. Alat analitik téks Attensity's ekstrak kanyataan, hubungan, sareng perasaan ti labirin réspon anu ditampi hubunganana, saur kampanye promosi, tweet, pembaruan Facebook, tulisan blog, réspon survey - ogé, anjeun bakal kénging! Mesin ékstraksi Attensity nerapkeun prinsip linguistik anu dites waktos alami sareng

Tilu cara gampang pikeun ngamimitian ngawaskeun mérek anjeun online

Waktu maca: 2 menit Upami anjeun kantos nuturkeun tren média sosial pisan, anjeun panginten tiasa seueur nguping ngeunaan ngiringan "paguneman" sareng kumaha ilubiung. Anjeun panginten ogé kantos nguping peringatan éta: "jalma-jalma nyarioskeun tentang perusahaan anjeun naha anjeun aya atanapi henteu". Ieu leres pisan sareng mangrupikeun alesan anu hébat pikeun luncat kana média sosial sareng mimiti ngiringan. Upami anjeun bagian tina paguneman, anjeun tiasa ngaréspon patarosan, ngalakukeun pangendalian karusakan, sareng