HTML Email + Alt Tags = Langkung Bagel Dijual

Wengi ayeuna kuring nampi email ti Panera Roti. Sapertos seueur program email ayeuna, aplikasi email kuring otomatis ngahalangan gambar. Hasilna, ieu anu sapertos email: Henteu pikaresepeun teuing ... khususna kanggo email anu saé saéna siga kieu: Abdi henteu tiasa ngabayangkeun sabaraha jalma ngahapus email tanpa maca éta kusabab… teu aya anu dibaca upami anjeun henteu 'henteu unduh gambarna. Ieu mangrupikeun masalah anu leres sareng email HTML ... tapi