Digimind: Média Sosial Analytics pikeun Perusahaan

Digimind ngarah SaaS ngawaskeun média sosial sareng perusahaan intél kalapa anu dimangpaatkeun ku perusahaan perusahaan sareng agénsi anu damel sareng aranjeunna. Perusahaan nawiskeun sababaraha solusi: Digimind Social - pikeun ngartos pemirsa anjeun, ngukur ROI pamasaran sosial anjeun, sareng nganalisis reputasi anjeun. Digimind Intelligence - nawiskeun pamantauan kalapa sareng industri sahingga anjeun tiasa ngantisipasi pergeseran pasar sareng ngaidentipikasi kasempetan bisnis. Pusat Komando Sosial - pusat tampilan sacara real-time pikeun ningalikeun pisibilitas sosial mérek anjeun. Kalayan