Puguh Kancing Sosial Tombol sareng Socialite.js

Dinten ayeuna kuring ngagaduhan dinten anu saé sareng tim wéb dina Angie's List. Angie's List parantos ngembangkeun situsna janten perpustakaan sumber anu luar biasa… sareng nalika aranjeunna teras-terasan ngagancangkeun situsna. Halaman-halaman na dimuat kalayan kecepatan buta. Upami anjeun henteu percanten ka kuring, pop up halaman ieu di Garage Doors. Halaman ngalebetkeun gambar, video, sareng tombol sosial… sareng masih dimuat dina milidetik. Ngabandingkeun situsna ka tambang sapertos balap

Vimeo meunang Pangsa Pasar Video: Lalu Lintas Naék 269%

Anyar-anyar ieu, kuring parantos ngalakukeun seueur panilitian ngeunaan pidéo pikeun palanggan kuring. Pidéo janten faktor ageung dina pangalaman online; nyatana, aya kasempetan anu saé pikeun situs anjeun bakal diloloskeun pisan ku persén pangunjung anu hadé kecuali upami anjeun nyayogikeun pidéo. Telepon pinter anyar ogé dioptimalkeun pikeun pidéo sareng pamirsa ngagorowok. Youtube parantos janten mesin pencari anu kadua dina Internét. Tapi platform pidéo sanésna