Kumaha Épéktip Lacak Konversi sareng Penjualan anjeun dina Email Marketing

Marketing email sami pentingna dina ngamangpaatkeun konvérsi sapertos anu kantos aya. Nanging, seueur pemasar masih gagal ngalacak kinerjaana ku cara anu bermakna. Bentang pamasaran parantos mekar dina tingkat anu gancang dina Abad 21, tapi sapanjang naékna média sosial, SEO, sareng pamasaran kontén, kampanye email teras-terasan tetep luhur tina ranté dahareun. Nyatana, 73% pemasar masih ningali pamasaran email salaku sarana anu paling efektif

Tinjauan Perangkat Lunak, Naséhat, Babandingan, Sareng Situs Papanggihan (65 Sumber)

Rada sababaraha jalma heran kumaha kuring tiasa mendakan seueur rupa-rupa platform téknologi penjualan sareng pamasaran sareng pakakas di luar sana anu aranjeunna henteu acan kantos nguping, atanapi anu bahkan mungkin béta. Kumisan ti gera Kuring parantos nyetél, aya sababaraha sumber anu hébat pikeun milarian pakakas. Kuring nembé ngabagi daptar kuring sareng Mateus Gonzales sareng anjeunna ngabagi sababaraha karesep na sareng kuring ngamimitian

Kumaha Pemasar Siga Anjeun Milih Panyedia Otomatisasi Marketing?

Kami parantos nyerat perkawis paham leupas ngeunaan naon éta automasi pamasaran, sareng ngabagi sababaraha tantangan B2B dina industri otomasi pamasaran. Infographic ieu ti Marketo, anu ngagabung sareng Naséhat Parangkat Lunak, ngabagi infographic ieu dimana aranjeunna ngagabungkeun hasil ratusan perusahaan pikeun nangtoskeun naon anu ngadorong organisasi pikeun mésér sistem otomasi pamasaran. Naha anjeun terang yén 91% pembeli anu ngaevaluasi otomatisasi pamasaran pikeun kahiji kalina? Ieu henteu kaget kami,

Papanggihan konci ngeunaan Kumaha Pamasar ngaoptimalkeun Eusi Sosial

Naséhat Parangkat lunak gawé bareng sareng Adobe pikeun nyiptakeun Survei Optimasi Kandungan Media Sosial anu munggaran. Papanggihan konci kalebet: Kaseueuran pemasar (84 persén) rutin masangkeun sahenteuna tilu jaringan média sosial, kalayan 70 persén posting sahenteuna sakali sapoé. Pemasar paling umum nyebatkeun panggunaan eusi visual, hashtags sareng nami pangguna salaku taktik penting pikeun ngaoptimalkeun eusi média sosial. Langkung satengah (57 persén) ngagunakeun alat parangkat lunak pikeun ngatur postingan, sareng responden ieu ngalaman kirang kasusah

Kumaha Panilitian Utami Ngarobih Merek janten Pamimpin Industri

Pemasar parantos tos kana pamasaran kontén, média sosial, iklan pituin sareng puluhan strategi pamasaran sanésna pikeun ngawangun hubungan sareng audiens target na. Profesional pamasaran teras-terasan milari téhnik sareng strategi anyar pikeun ngawangun otoritas sareng idéntitas brandna. Salah sahiji cara unik anu sababaraha perusahaan nunjukkeun statusna salaku pamimpin industri nyaéta ku nyiptakeun panilitian primér unik anu dipercaya sareng aya gunana pikeun pamiarsa. Harti Panilitian Pasar Utama: Inpormasi anu sumping

Ningali Kalénder Eusi Anjeun

Blogging sareng média sosial mangrupikeun marathon ngahasilkeun kandungan anu berharga dina unggal dinten pikeun pemirsa. Tujuanana nya éta pikeun ngahasilkeun cukup wewenang sareng eusi anu urang gaduh pamiarsa, penggemar atanapi pengikut anu tungtungna dikonversi janten konsumén. Éta peryogi sakedap, sakapeung, janten penting pikeun tetep ningali kana tujuan ka payun. Hiji cara anjeun tiasa ngalakukeun ieu nyaéta ku ngalebetkeun kalénder kontén kana sistem manajemen kontén anjeun. Kalénder eusi ngamungkinkeun