SaaS Company Excel dina Kasuksésan Palanggan. Anjeun Tiasa Oge… Sareng Kieu Kumaha

Parangkat lunak sanés ngan ukur mésér; éta hubungan. Nalika éta mekar sareng ngapdet pikeun minuhan tungtutan téknologi énggal, hubungan na tuwuh antara panyadia parangkat lunak sareng pangguna-tungtung-konsumén-salaku siklus mésér anu tetep teras-terasan. Panyadia software-as-a-service (SaaS) sering unggul dina layanan palanggan pikeun salamet sabab nuju kalibet dina siklus mésér anu tetep dina sababaraha cara ti hiji. Palayanan pelanggan anu saé ngabantosan mastikeun kepuasan pelanggan, ngadorong kamekaran ngalangkungan média sosial sareng rujukan kecap-tina-sungut, sareng masihan

5 SaaS Palanggan Kasuksésan Praktek Terbaik

Ical nyaéta dinten nalika tim kasuksésan pelanggan damel ku telepon teu terbatas sareng klien pikeun nanganan. Kusabab ayeuna waktosna kirang langkung sareng nampi langkung tina hal kasuksesan pelanggan. Anu anjeun peryogikeun nyaéta sababaraha strategi pinter, sareng panginten sababaraha bantosan ti perusahaan ngembangkeun aplikasi SaaS. Tapi, bahkan sateuacan éta, sadayana dugi ka terang prakték anu pas pikeun kasuksesan pelanggan. Tapi ke heula, naha anjeun pasti anjeun sadar kana istilahna. Hayu

Naon Strategi Top pikeun SaaS Platform pikeun Tumuh

Naon fokus nomer hiji anjeun salaku perusahaan SaaS? Tumuwuh, tangtosna. Kasuksésan Skyrocketing diarepkeun ti anjeun. Éta penting pisan pikeun salamet jangka panjang anjeun: Sanaos perusahaan parangkat lunak naék dina 60% unggal taun, kamungkinan janten raksasa jutaan dolar henteu langkung saé tibatan 50/50. McKinsey & Company, Grow Fast or Die Slow Month over month kamekaran penting pisan pikeun nutupan karugian tina perusahaan SaaS churn anu umumna kaalaman. Pikeun ngéléhkeun ekspektasi sareng

Tetep Lalajo dina Kompetisi Online Anjeun sareng Rivaloks

Rivalford ngumpulkeun data tina sababaraha sumber dina pesaing anjeun sareng ngajantenkeun data gampang diakses tina hub data pesaing tunggal. Sumber kaasup patalimarga, pamilarian, halaman wéb, newsletter, pers, sosial bahkan jalma sareng parobahan padamelan. Rivalhio mangrupikeun solusi SaaS anu nempatkeun intél kalapa anu canggih ka anjeun. Kami yakin yén ku diajar ti pesaing anjeun, anjeun tiasa langkung gancang, nyingkahan kasalahan sareng mangtaun kauntungan. Kalayan Rivaloks, perusahaan sadaya ukuran tiasa

5 Parangkat Lunak salaku Panipuan Kontrak Layanan anu Kedah Dielakeun

Salaku agénsi anu sacara lengkep ngadukung palanggan kami, kami mésér kontrak pikeun aplikasi sareng platform sakedik kanggo ngadukung usaha klien kami. Kaseueuran hubungan éta sareng Software salaku Penjual Layanan (SaaS) hebat pisan - urang tiasa daptar online sareng urang tiasa ngabatalkeun upami urang parantos réngsé. Dina taun kamari, sanaos, urang sacara harfiah parantos nyandak sababaraha kontrak. Pamustunganana, éta cetak anu hadé atanapi penjualan anu nyasabkeun anu ngarah ka