Ngawasaan Konversi Freemium Hartosna Pikeun Serius Ngeunaan Produk Analytics

Naha anjeun nyarioskeun Rollercoaster Tycoon atanapi Dropbox, tawaran freemium terus janten cara umum pikeun mikat pangguna anyar pikeun produk parangkat lunak konsumen sareng perusahaan. Sakali dina platform anu gratis, sababaraha pangguna pamustunganana bakal ngarobih kana rencana anu dibayar, sedengkeun seueur deui bakal tetep dina peringkat gratis, eusi kalayan fitur mana waé anu tiasa aranjeunna aksés. Panilitian ngeunaan topik konversi freemium sareng ingetan palanggan seueur, sareng perusahaan teras-terasan ditantang pikeun ngajantenkeun paningkatan anu bertahap dina