Eventbrite: Acara leres-leres dilakukeun gampang

Eventbrite diadegkeun dina mimiti taun 2006 sareng jumlah tiket bulanan anu disebarkeun parantos aya jutaan kalayan puluhan rébu pangguna. Kuring ningali undangan Eventbrite anu munggaran tina acara anu dipromosikeun ku Dr. Thomas Ho sareng kuring parantos ngamanpaatkeun éta pikeun 3 acara. Padahal bersih, panganteur na rada clunky. Aya hiji ton fitur anu dikemas kana aplikasi ieu sareng éta, henteu diragukeun, tantangan pikeun milarian ménu anu leres