Daptar Eusi Anu Kedah Dipiboga Satiap B2B Kabutuhan Usaha Pikeun Ngakanan Perjalanan Anu Mésér

Éta pédah kuring yén B2B Marketers bakal sering nyebarkeun seueur kampanye sareng ngahasilkeun aliran eusi atanapi apdet média sosial tanpa dasar anu paling dasar, perpustakaan eusi anu diproduksi saé anu dipilarian ku unggal prospek nalika nalungtik pasangan, produk, panyadia salajengna. , atanapi jasa. Dasar eusi anjeun kedah langsung tuang perjalanan pembeli anjeun. Upami anjeun henteu… sareng pesaing anjeun ... anjeun bakal sono kasempetan anjeun pikeun ngadegkeun bisnis

Genep Panggung tina Lalampahan pembeli B2B

Aya seueur tulisan ngeunaan perjalanan pameli salami sababaraha taun ka pengker sareng kumaha usaha kedah sacara digital transformasi pikeun nampung parobahan paripolah pembeli. Fase anu dilalui ku pembeli mangrupikeun aspek kritis tina strategi penjualan sareng pamasaran anjeun pikeun mastikeun yén anjeun nyayogikeun inpormasi ka prospek atanapi konsumén dimana sareng iraha aranjeunna milari. Dina pembaruan CSO Gartner, aranjeunna damel padamelan anu hadé