Naha Média Sosial Paksa Pamasar Jauh tina Média Massa?

Ieu mangrupikeun infographic anu cukup nyarios ti Sprout Sosial anu ngagaduhan akibat anu langkung jero tibatan pemasar panginten tiasa nampi. Infographic disebut 6 Tren Média Sosial Anu Bakal Ngambil alih 2017 sareng ngalangkungan unggal saluran média sosial, kumaha paripolah konsumen robih, sareng kamajuan téknologi sapertos kecerdasan buatan. Digabungkeun sareng video paménta, téknologi meungpeuk iklan, sareng kamekaran saluran 1: 1 sapertos Snapchat sareng pemasar kedah nimbangkeun deui