Sprout Social: Ningkatkeun Keterlibatan Dina Média Sosial Kalayan Publikasi, Ngadangukeun, sareng Platform Advokasi Ieu

Naha anjeun kantos ngiringan korporasi utama online ngan ukur kuciwa ku kualitas kontén anu aranjeunna bagikeun atanapi kurangna papacangan anu aranjeunna gaduh sareng pamiarsana? Ieu mangrupikeun tanda anu jelas, contona, ningali perusahaan anu ngagaduhan puluhan rébu pagawé sareng ngan ukur sababaraha saham atanapi resep kana eusina. Ieu mangrupikeun bukti yén aranjeunna ngan saukur henteu ngadangukeun atanapi leres-leres reueus kana kontén anu aranjeunna promosikeun. The gears média sosial

7 Strategi Pemasar Affiliate anu suksés Anggo Pikeun Ngadorong Panghasilan Pikeun Merek anu Dipromosikeun

Pamasaran afiliasi mangrupikeun metodologi dimana jalma atanapi perusahaan tiasa nampi komisi pikeun pamasaran merek, produk, atanapi jasa perusahaan sanés. Naha anjeun terang yén pamasaran afiliasi nuju perdagangan sosial sareng aya dina liga anu sami sareng pamasaran email pikeun ngahasilkeun pendapatan online? Hal ieu dianggo ku ampir unggal perusahaan sareng, ku kituna, mangrupikeun cara anu hadé pikeun influencer sareng penerbit pikeun ngahijikeun kana kagiatanana. Statistik Konci Pemasaran Affiliate Akun pamasaran afiliasi langkung

Naon Pangaruh Marketing Média Sosial?

Naon pamasaran média sosial? Kuring terang éta siga patarosan dasar, tapi leres-leres pantes aya sawala. Aya sababaraha dimensi pikeun strategi pamasaran média sosial anu hébat ogé hubungan anu saling pakait sareng strategi saluran sanés sapertos eusi, sungsi, email sareng sélulér. Hayu urang balikan deui kana watesan pamasaran. Pamasaran mangrupikeun tindakan atanapi bisnis tina nalungtik, ngarencanakeun, ngaeksekusi, ngamajukeun sareng ngajual produk atanapi jasa. Média sosial mangrupikeun

Naon ari MarTech? Téknologi Pamasaran: Kapungkur, Ayeuna, sareng Kahareup

Anjeun tiasa janten cekikikan ti kuring nyerat tulisan dina MarTech saatos nyebarkeun langkung ti 6,000 tulisan ngeunaan téknologi pamasaran langkung ti 16 taun (saluareun umur blog ieu ... Kuring kantos aya di blogger sateuacana). Kuring yakin éta pantes diterbitkeun sareng ngabantosan para ahli bisnis langkung sadar kumaha MarTech éta, aya, sareng masa depan naon anu bakal aya. Anu mimiti, tangtosna, nyaéta MarTech mangrupikeun portmanteau pamasaran sareng téknologi. Abdi sono pisan