40 Kasalahan Pemasaran Email Pikeun Mariksa sareng Dihindari Sateuacan Ngaklik Kirim

Aya seueur deui kasalahan anu anjeun tiasa laksanakeun sareng sadayana program pamasaran email anjeun… tapi infographic ieu museurkeun kana kasalahan anu paling umum anu urang lakukeun sateuacan ngaklik kirim. Kami parantos nambihan sababaraha saran sorangan di dieu sateuacan anjeun ngamimitian ngawangun email anu munggaran. Cék Deliverability Sateuacan urang ngawitan, urang nyetél pikeun gagal atawa sukses? Anjeun leres-leres kedah mastikeun yén anjeun ngonpigurasikeun infrastruktur pamasaran email anjeun leres. IP khusus -

YaySMTP: Kirim Surélék Liwat SMTP Dina WordPress Kalayan Microsoft 365, Live, Outlook, atanapi Hotmail

Upami anjeun ngajalankeun WordPress salaku sistem manajemen kontén, sistem biasana dikonpigurasi pikeun ngadorong pesen email (sapertos pesen sistem, panginget kata sandi, sareng sajabana) ngalangkungan host anjeun. Nanging, ieu sanés solusi anu disarankeun pikeun sababaraha alesan: Sababaraha host leres-leres meungpeuk kamampuan ngirim email kaluar tina sérver supados aranjeunna henteu janten target pikeun peretas nambihan malware anu ngirim email. Email anu asalna tina server anjeun biasana henteu dioténtikasi

Kumaha Nyetél Auténtikasi Surélék sareng Microsoft Office (SPF, DKIM, DMARC)

Kami nuju ningali langkung seueur masalah pangiriman sareng klien ayeuna sareng seueur teuing perusahaan anu henteu gaduh auténtikasi email dasar anu diatur sareng email kantor sareng panyadia jasa pamasaran email. Anu pang anyarna nyaéta perusahaan e-dagang anu kami damel sareng anu ngirim pesen dukunganna tina Microsoft Exchange Server. Ieu penting sabab email pangrojong palanggan klien nganggo bursa surat ieu teras dialihkeun kana sistem pangrojong tikétna. Janten, éta

Kumaha Mastikeun Auténtikasi Surélék Anjeun Disetél Bener (DKIM, DMARC, SPF)

Upami anjeun ngirim email dina jinis volume naon waé, éta mangrupikeun industri dimana anjeun dianggap kaliru sareng kedah ngabuktikeun henteuna anjeun. Kami damel sareng seueur perusahaan anu ngabantosan aranjeunna dina migrasi email, pemanasan IP, sareng masalah pangiriman. Seueur perusahaan bahkan henteu sadar yén aranjeunna gaduh masalah. Masalah Kahuripan tina Deliverability Aya tilu masalah halimunan sareng pangiriman email anu teu dipikanyaho ku usaha: Idin - Panyadia jasa email

Naon Email Auténtikasi? SPF, DKIM, sareng DMARC Dijelaskeun

Nalika urang damel sareng pangirim email anu ageung atanapi migrasi aranjeunna ka panyadia ladénan email (ESP), pangiriman email penting pisan dina nalungtik kinerja usaha pamasaran emailna. Kuring parantos ngritik industri sateuacanna (sareng kuring neraskeun) sabab idin email aya dina sisi anu salah. Upami panyadia ladenan internét (ISP) hoyong ngajaga koropak anjeun tina SPAM, maka aranjeunna kedah ngatur idin pikeun nampi email éta.