Transistor: Host sareng Sebarkeun Podcast Usaha Anjeun Sareng Platform Podcasting Ieu

Salah sahiji klien kuring parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé dina ngungkit pidéo sapanjang situsna sareng ngalangkungan YouTube. Kalayan kasuksésan éta, aranjeunna hoyong ngalakukeun wawancara anu langkung panjang, langkung jero sareng tamu, konsumén, sareng internal pikeun ngabantosan ngajelaskeun mangpaat produkna. Podcasting mangrupikeun sato galak anu béda dina ngembangkeun strategi anjeun… sareng hostingna ogé unik. Nalika kuring ngembangkeun strategina, kuring nyayogikeun tinjauan ngeunaan: Audio - pamekaran

Dimana Pikeun Host, Sindikasi, Bagikeun, Optimalkeun, sareng Ngamajukeun Podcast Anjeun

Taun kamari mangrupikeun taun podcasting ngabeledug dina popularitas. Nyatana, 21% urang Amerika langkung yuswa 12 taun parantos nyarios yén aranjeunna ngupingkeun podcast dina sasih kamari, anu teras-terasan ningkat sataun langkung tina 12% pangsa di 2008 sareng kuring ngan ukur ningali jumlah ieu terus tumuh. Janten parantos mutuskeun pikeun ngamimitian podcast anjeun nyalira? Nya, aya sababaraha hal anu kedah diperhatoskeun heula - dimana anjeun bakal host

Soundtrap: Nyiptakeun Tamu-Didorong Podcast anjeun dina Awan

Upami anjeun kantos hoyong ngadamel podcast sareng nyandak tamu, anjeun terang kumaha sesahna na. Kuring ayeuna nganggo Zoom pikeun ngalakukeun ieu kusabab aranjeunna nawiskeun pilihan multi-lagu nalika ngarékam… mastikeun yén kuring tiasa ngédit lagu unggal jalma sacara mandiri. Masih ngabutuhkeun kuring ngimpor lagu audio sareng nyampurna dina Garageband. Dinten ieu kuring nuju nyarios sareng kolega Paul Chaney sareng anjeunna ngabagi alat anyar sareng kuring,

Juicer: Ngagabungkeun Sadaya Pésta Media Sosial anjeun kana Halaman Wéb Anu Éndah

Perusahaan ngaluarkeun sababaraha eusi anu luar biasa ngalangkungan média sosial atanapi situs sanés anu bakal nguntungkeun mérekna dina situs sorangan. Nanging, ngembangkeun prosés dimana unggal poto Instagram atanapi Facebook update peryogi diterbitkeun sareng diénggalan dina situs perusahaan anjeun henteu saé. Pilihan anu langkung saé nyaéta nyebarkeun eupan sosial dina situs anjeun boh dina panel atanapi halaman halaman wéb anjeun. Coding sareng ngahijikeun unggal sumber tiasa sesah