Riffle: Kéngingkeun Chrome Twitter Plugin Ieu Ayeuna!

Kuring ngan nyerat perkawis hubungan cinta kuring sareng Twitter sareng ngabagi sababaraha alat anu hébat pikeun ngatur pengikut Twitter anjeun. Ieu alat anu saé anu kuring nembé mendakan! Riffle by CrowdRiff mangrupikeun Chrome Plugin anu nambihan panel dasbor Twitter anu ngabantosan anjeun ngaidentipikasi sareng nganalisis inpormasi ngeunaan pangguna Twitter. Riffle nyayogikeun inpormasi kalebet kagiatan, aktipitas akun, sumber tweets ogé sebutan sareng pangirutna.

25 Alat Média Sosial Heboh

Penting pikeun dicatet yén platform média sosial rada béda dina tujuan sareng fitur na. Infographic ieu tina Summit Strategi Media Sosial 2013 ngarecah kategori kalayan saé. Nalika ngarencanakeun strategi sosial perusahaan, jumlah pisan pakakas anu sayogi pikeun manajemén média sosial tiasa ageung. Kami parantos nyusun 25 alat anu saé pikeun ngamimitian sareng tim anjeun, dikategorikeun kana 5 jinis alat: Ngadangukeun Sosial, Paguneman Sosial, Pamasaran Sosial, Analisis Sosial