Workamajig: Manajemén Keuangan sareng Proyék pikeun Agénsi Kreatif

Workamajig mangrupikeun sistem basis wéb pikeun ngatur kauangan iklan sareng agénsi pamasaran anjeun sareng proyek klien. Langkung ti 2,000 firma nganggo perangkat lunak manajemén pamasaranna pikeun departemén di-imahna. Workamajig mangrupikeun parangkat lunak manajemén proyék basis Wéb anu tiasa disesuaikan anu ngalancarkeun sadayana anu dilakukeun ku agénsi anjeun - tina bisnis sareng penjualan anu anyar ngarahkeun tanaga sareng palaksanaan kréatip, sapanjang jalan ka siklus hiji proyék dugi ka ngalaporkeun akuntansi sareng kauangan. Fitur Workamajig kalebet: Akunting - industri

Kumaha Perusahaan Merek Staf sareng Anggaran pikeun Sosial

Wildfire sareng Ad Age nembé ngayakeun survey naroskeun langkung ti 500 manajer pamasaran eksekutif sareng éksékutip ngeunaan pendekatan aranjeunna pikeun pamasaran sosial. Aranjeunna diajar naon anu dilakukeun ku merek anu pangsaéna sareng paling suksés pikeun ngalibetkeun pemirsa, ogé naon anu dilakukeun ku jalma anu bajoang sareng sosial. Média sosial henteu janten pilihan pikeun bisnis, penting pikeun ngajaga sareng ngajagi integritas mérek anjeun online. Ti layanan palanggan dugi ka penjualan, anjeun tiasa mendakan sadayana