Hei Lebak Budak, émut ChaCha?

Upami anjeun parantos lami maca blog abdi, anjeun bakal terang yén pendapat kuring ngeunaan ChaCha parantos ngalaman pasang surut. ChaCha ayeuna janten palanggan (aya panyingkepan kuring) janten kuring parantos ningali pandangan anu langkung jero… sareng katingalina saé. Entong nyandak kecap kuring pikeun éta! Sakabeh komunitas tech, kalebet insiders di TechCrunch (jalma anu resep hate ChaCha) sareng Mashable (kamandang… gema ...) parantos buta kanyataan yén, dina

Blog-Tipping: SR Coley

Ieu khusus! Stephen mangrupikeun sobat anu hadé pikeun putra abdi, Bill. Stephen mangrupikeun jalma anu hébat - pinter pisan, panasaran pisan, sareng sabar pisan. Kuring terang nalika anjeunna ngasongkeun kuring pikeun patarosan anjeunna panginten parantos wengi teu bobo janten kuring resep pisan ngabantosan anjeunna. Blog Stephen kedah pikaresepeun pisan taun payun nalika anjeunna angkat ka Jérman. Jérman leres-leres dipikaterang ku kurangna blogger.