LinkedIn: 25 Ahli Média Sosial Top nuturkeun

Jason Miller nembé dipasang dina média sosial yén anjeunna rumaos parantos ngalahirkeun nalika kreasi anu pang anyarna tungtungna diterbitkeun. Teu diragukeun anjeunna bangga ku orok ieu! Pitunjuk Marketer Canggih pikeun LinkedIn hebat pisan… kréatip, warna-warni, sareng dipak ku naséhat ti para profesional pamasaran anu béda, kasus panggunaan anu béda, sareng sapuluh sumber daya. Upami anjeun teu acan ngaunduh deui - unduh éta sareng nganggona salaku daptar cek kumaha anjeun nempatkeun