Daptar pariksa Fitur E-niaga: Pamungkas Kedah-Ng-Haves pikeun Toko Online Anjeun

Salah sahiji tulisan anu paling populér anu kami bagikeun taun ieu nyaéta daptar cek fitur halaman wéb kami. Infographic ieu mangrupikeun tindak lanjut anu hadé ku agénsi hébat sanés anu ngahasilkeun infografis anu luar biasa, MDG Advertising. Unsur halaman wéb e-commerce anu paling penting pikeun konsumén? Naon merek anu kedah museurkeun waktos, tanaga, sareng anggaran pikeun ningkatkeun? Kanggo milarian, urang ningali kana sababaraha survey, laporan panilitian, sareng makalah akademik anyar-anyar ieu. Tina analisis éta, urang mendakan éta