Psikologi sareng ROI Warna

Waktu maca: 2 menit Abdi tukang nguseup infographic warna ... kami parantos nyebarkeun kumaha génder napsirkeun warna, warna, émosi sareng mérek sareng naha warna mangaruhan paripolah jual beuli. Infographic Ieu wincikan psikologi komo pengembalian investasi perusahaan anu tiasa diraih ku pokus kana warna anu aranjeunna gunakeun sapanjang pangalaman pangguna. Émosi anu dibangkitkeun ku warna didasarkeun langkung seueur kana pangalaman pribadi tibatan kana naon anu urang béjakeun yén aranjeunna dimaksudkeun pikeun ngagambarkeun. Warna beureum meureun

Élmu Marketing Visual

Waktu maca: <1 menit Bulan ieu kami gaduh 2 poto poto sareng klien, video drone, sareng video kapamimpinan panginten ... sadayana pikeun ngarobih situs sareng kontén klien kami. Unggal-unggal urang nukeurkeun gambar saham sareng pidéo dina situs konsumén sareng ngagentoskeunana sareng poto perusahaan, stafna, sareng konsuménna ... éta ngarobah situs sareng ningkatna konversi sareng konvérsi. Éta salah sahiji hal halus anu urang henteu merta ngaidentipikasi nalika ningali situs,