Dimana Pikeun Host, Sindikasi, Bagikeun, Optimalkeun, sareng Ngamajukeun Podcast Anjeun

Taun kamari mangrupikeun taun podcasting ngabeledug dina popularitas. Nyatana, 21% urang Amerika langkung yuswa 12 taun parantos nyarios yén aranjeunna ngupingkeun podcast dina sasih kamari, anu teras-terasan ningkat sataun langkung tina 12% pangsa di 2008 sareng kuring ngan ukur ningali jumlah ieu terus tumuh. Janten parantos mutuskeun pikeun ngamimitian podcast anjeun nyalira? Nya, aya sababaraha hal anu kedah diperhatoskeun heula - dimana anjeun bakal host

Cara Cerdas pikeun Ngagabungkeun Kandungan Pamasaran sareng SEO

Jalma-jalma di Blogmost.com ngembangkeun infographic ieu sareng namina Little Known Ways to Build High Quality Backlinks di 2014. Kuring henteu yakin kuring resep judul éta ... Saur perusahaan henteu kedah pokus kana ngawangun tautan deui. Ahli pamilarian lokal kami dina Strategi Situs resep nyarios yén strategi anyar peryogi kéngingkeun tautan tibatan aktip ngawangunna. Langkung penting, kuring yakin infographic ieu ngagabungkeun sajumlah alat sareng situs distribusi dimana anjeun tiasa

Podcast Pamasaran Kami Sayogi dina Stitcher!

Marty Thompson ngenalkeun kuring ka Stitcher, aplikasi anu hébat anu agrégat podcast sareng ngajantenkeun gampang dipilarian dina alat sélulér anjeun. Naha anjeun dina iPhone, Android, Blackberry, atanapi Sawit - anjeun tiasa ngaunduh Stitcher sareng ayeuna ngupingkeun Podcast Pamasaran kami nganggo Tepi Radio Wéb. Hadirin acara parantos terasuh ngembang sareng urang nuju resep ka tamu hébat - kalebet Lisa Sabin-Wilson, Eric Tobias, Chris Brogan, Debbie Weil, Jason Falls, Scott